Samtalsterapi

 När vi träffas första gången landar vi in i en kort meditation för att komma ner i kroppen och  mötas i nuet. Genom samtalet utforskar vi tillsammans det som varit svårt för dig att berätta och förändra.

  Hela livet samlar vi minnen i kroppen och själen och iscensätter de smärtor vi inte kunnat lösa, tills vi till slut får släppa det svåra.

Tänk att få uppleva och erkänna att vi människor är mycket mer än det gemene man tror på. I Samtalsterapin strävar vi efter att hamna där – i din kärna – där du kan se dina behov… och din storhet. 

Bäst blir det när vi kombinerar samtalsterapin med taktilterapin för att lösa upp dessa blockeringar.

Jag erbjuder sessioner i Kalmar och på min gård på Öland där det även finns möjlighet att skapa egna retreat med fokus på ditt välmående.

Jag erbjuder även Samtalsterapi och Regressionsterapi online

 

Så här säger mina kunder?

Åsas vägledning gav mig det stöd jag behövde i min nuvarande livssituation för att bearbeta mina problem som byggdes upp sedan barndom. Jag kan varmt rekommendera Åsa, och vänta inte för länge med att ta hjälp.
Ulf
Fantastiska Åsa. I våra möten har hon välkomnat mig in i hennes värme och stora trygghet. Jag slogs med att söka egenvärde och svar i allt annat än i mig själv. Jag styrdes av min Endometrios och ADHD. Idag, efter knappt ett halvår hos henne sätter jag gränser och är i harmoni med mig själv. Med samtal och taktila behandlingar har jag ett helt annat liv idag. Jag trodde att jag skulle få leva i konstanta smärtor pga min endometrios eller operera Jag ändrade kost o gjorde mental och fysisk träning, men det räckte inte. Tillsammans med Åsa gick jag in i kroppen, bl a livmodern och det jag tvivlade på som en möjlighet, hände. Efter varje taktil behandling tackade kroppen mig genom att bli starkare och friskare. Idag är min livskvalité bättre än för 20 år sedan. Som 40åring har jag äntligen hittat mig själv genom att lyssna på kroppen och förstå gränssättningar jag gör. Nu älskar jag mig själv. Mitt liv är fantastiskt och jag är så tacksam för det arbete Åsa och jag har gjort ihop.
Lisa