Regndroppsmassage

Regndroppstekniken är en avslappnande och energigivande behandling, som har sitt ursprung i Gary Youngs arbete med skoliospatienter. Den har visat sig ha harmoniserande och balanserande effekter på flera av kroppens system, tex har man sett stark effekt på immunförsvaret. Är till god hjälp vid smärtor i rygg, nacke och huvud. 

Under en session får du ligga på en varm massagebänk medan de terapeutiska eteriska oljorna applicerad med lätta tryck och strykningar över ryggen och vitaflextekniken  (likt zonterapi) under fötterna. De kraftfulla terapeutska oljorna sprider sig i kroppen.

Sessionen avslutas med vila under en varm handduk

 

 

Gå en kurs i regndroppsmassage

Regndroppstekniken är enkel att lära sig för hemmabruk eller för dig som redan jobbar med behandlingar och vill utöka dina erbjudanden.

Kursen är två dagar, där den andra är en diplomeringsdag, då vi också fördjupar dina kunskaper och dina erfarenheter efter att du tränat och studerat mer. Gruppen är alltid liten (4 pers) med utrymme för personlig kontakt, trygghet och träning. Att ge Regndroppsmassage är en stärkande upplevelse även för massören. 

Naturlig växtkraft med Eteriska oljor från young living

Oljorna till regndroppsmassagen distribueras av young living ett forsknings företag som dedikerat sig till att leverera eteriska oljor av högsta kvalite och med terapeutisk grad. 

Eteriska oljor med naturens växtkraft har vi människor använt för att lindra bekymmer och höja välbefinnandet genom alla tider. 

Jag rekommenderar young living produkter när du vill minska på kemikaliebelastning i ditt hem utan att förlora effekten från ditt hemapotek eller hushållsprodukter 

 

Vill du också bli brand partner och bygga en verksamhet tillsammans med mig och young living? 

Så här säger mina kunder och elever

Jag gick kursen till Regndroppsmassör hos Åsa. Den första dagen var intensiv men hon var en mycket närvarande och lugn lärare. Vi fick ett bra material och det var skönt att vi var en liten grupp. Bra att träna snart inpå för att kunna diplomera efter ett par månader.
Jan
Jag har varit hos Åsa för att få behandling med Regndroppstekniken. Åsa mötte mig med ett stort & varmt leende och ett glas med hett ingefärsvatten vilket fick mig att känna mig välkommen, trygg och väl omhändertagen. Jag rekommenderar Åsa Nyvell - Taktil & Samtal.
Marie