Om mig

Jag har vuxit upp i en dysfunktionell familj med en förälders självmord, och själv upplevt psykisk ohälsa. Jag känner stor glädje i att ge möjlighet för andra att ta sig ur sitt lidande eller bara komma vidare i sitt liv. Jag har satt tre modiga barn till världen och är nu mormor till tre fina barnbarn. Efter 16 år på en gård på Öland bor jag nu i ett litet hus i Broakulla helt nära en av mina döttrar och hennes familj.

På min resa hem till mig själv förändrades och lärde jag mig mycket i ett tufft yrkesliv, terapi, djupt personligt arbete, handledning och eget 12-stegsarbete och nu kan allt detta vara till nytta för dig.

Några av de utbildningar som också  bidragit till min läkning och min kunskap är:

♥ Fritidsledarutbildningen på Stensunds folkhögskola
♥ Socialpedagogutbildningen på Socialhögskolan i Sthlm
♥ Familjeterapeututbildningen, Ersta Sköndal
♥ Taktilterapeututbildningen på Skola för Beröring
♥ Regressionsterapeututbildningen, Helsingborg

♥ Samtals/SER-terapeututbildningen, Helsingborg

Så här säger mina klienter

Jag har tidigare sökt vård inom landstinget för att få prata med någon, men aldrig känt något riktigt genuint stöd. Jag har fått känslan av att den jag har talat med har en instruktionsbok som den följer till punkt och pricka. Hos Åsa har det varit raka motsatsen. Där har jag känt mig uppmärksammad med genuina svar utifrån hennes egna kunskaper och erfarenheter, vilket för mig har varit av stor betydelse. Att ha ett dåligt mående är inte kul för någon och alla har inte turen att hitta rätt hjälp. Jag rekommenderar starkt att prova denna typen av behandling som Åsa erbjuder om du söker ett personligt och engagerat bemötande. Sen måste jag ju tillägga att taktilmassagen är ett starkt bonus för att verkligen slappna av.
Amanda
Åsa och Taktil & Samtal är det bästa jag gjort när jag fick mitt utmattningssyndrom. Hon har hjälpt mig massor.
Lise-lotte