Energiflödesandning

EFB (Energy Flow Breathing) är ett sätt att lösa upp känslomässiga och fysiska blockeringar, ett sätt att låta kroppen göra jobbet, ge befrielse, när orden inte räcker till.  

EFB erbjuds i enskilda sessioner, ibland som en del av en Samtalsterapiprocess eller i gruppsession på massagebänk eller yogamatta.

Här finns möjlighet att uppleva hur oro och spänningar släpper, hur energin börjar strömma genom din kropp. Du blir guidad genom olika andning och enkla kroppspositioner med vibration.  Efter guidningen reser du dig och skriver ner vad du upptäckt, vad du upplevt.

När du gör EFB i grupp kan du sedan dela och lyssna till de andra. I en enskild session finns tid att gå djupare i samtalet med mig som terapeut.                 
Upplev avslappning, ökad livskraft och ny självinsikt med hjälp av EFB.

Så här säger deltagare?

Att jobba med andningen får mig alltid att känna mig avslappnad och som om jag tömt ut en massa emotionellt bagage som jag inte längre behöver bära på. Det får mig att känna mig fri, lätt och avslappnad efteråt
Sandra. J
EFB gör att jag tänker klarare om mig själv och det som finns omkring mig i mitt liv. Den ger en hint om vad jag bör prioritera eller utesluta för att jag ska må bättre. Den ger mig smärta och trötthet först men den ger mig lättnad och styrka efteråt.
Maria