Kursgård

Välkommen att anordna dina kurser och retreat inom personlig utveckling, andlighet och kreativt skapande på vår gård på Norra Öland, 2 mil norr om borgholm, 1 km till havet i öst  5km till havet i väst, dit man lätt kan cykla på en lånecykel

Här välkomnar vi den lilla gruppen  som vill mötas i det enkla lantliga, i hjärtat i närvaro och långsamhet. Vi tar hand om matlagningen och servar dig medan du håller din kurs här. När vädret tillåter väljer många kursledare att hålla till i vår fantastiska trädgård. 

Behöver du komma bort, varva ner och komma djupare i din egen process. Hit kan du komma och göra ditt eget privata retreat där vi anpassar behandlingar, samtal och stillhet utifrån dina behov. 

 

På gården finns

Så här säger mina kunder?

Jag var med på en trumbyggar kurs i somras hemma hos Åsa. Jag kände mig väldigt väl omhändertagen och Åsa var en fanstatisk värd och miljön var fantastisk för avkoppling och kreativt arbete. Jag ser fram emot att komma tillbaka på olika kurser
Deltagare på Trumkurs
I samband med en kurs bodde jag på kursgården och blev väldigt väl bemött. Det kändes personligt. Åsa är väldigt välkomnande och bjuder på fantastisk god vegetarisk kost. Jag skulle vilja ha henne i mitt kök! Miljön på landet är också superhärlig med stor ombonad trädgård. Extra trivselfaktor med hund, katter och höns. Jag kan varmt rekommendera denna kursgård.
Gry T